The Greatest Switch: The Party

 

Flyer The Greatest Switch: The Party

zaterdag 14 oktober

23:00-06:00

The Greatest Switch: The Party op Facebook

The Greatest Switch party is terug! Een hele nacht feest op de beste dance classics met o.a. M.I.K.E., Goose DJ’s, Goldfox en Jan Van Biesen. Kies nu al jouw favorieten voor The Greatest Switch op stubru.be en feest mee op The Greatest Switch Party, 14 oktober in Vooruit, Gent.

Eindelijk is het weer zover. Op vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober telt ‘The Greatest Switch’ op Studio Brussel af naar dé beste dance classic. Naar aanleiding van de 10e editie doen ze dat dit jaar 24u lang. Nadat je helemaal in de juiste mood bent gebracht, kan je ’s avonds afzakken naar de Vooruit waar je het feest in levende lijve en met een heleboel gelijkgezinden kan verderzetten tot in de vroege uurtjes.

Studio Brussels populaire radioshow ‘The Greatest Switch’ blijft voor velen dé vaste afspraak voor een wekelijkse trip doorheen de rijke geschiedenis van de elektronische muziek. Een keer per jaar verzamelt Studio Brussel de favoriete dance classics van de luisteraars via top 3’s. Dit jaar dus voor het eerst een volledig etmaal. The Greatest Switch start op vrijdagavond 13 oktober en eindigt op zaterdagavond 14 oktober, met een spetterende afterparty in de Gentse Vooruit.

Vorig jaar stootte onze eigen Push, Underworld van de troon met ‘Universal Nation’ en het mag dan ook niet verwonderen dat hij dit jaar op de affiche van de party preikt. Verder hebben we ook de nummer 4 uit de lijst van vorig jaar als headliner, zij het dan in hun dj-gedaante met Goose. En ook de nummer 6 is aanwezig met Jones & Stephenson Live die zeker het winnende nummer ‘The First Rebirth’ zullen brengen. Daarmee staan twee Bonzai acts op de affiche zodat ook het 25 jarig bestaan van dit legendarische label op deze party in de verf wordt gezet.

Geen ‘Greatest Switch’ party zonder de bezielers en programmamakers uiteraard dus tekenen ook presentator Jeroen Delodder en gangmaker Jan van Biesen present achter de decks. Last but not least, Goldfox, gekend om zijn uitgebreide platencollectie en kennis van België’s extensieve elektronische geschiedenis.

Ben jij een fan van elektronische muziek? Mis dan de party niet en vergeet niet om jouw favoriete dance classics in The Greatest Switch te stemmen via stubru.be!

▸Line up:
Goose DJ’s
M.I.K.E. / Push
Jones & Stephenson Live
Jan Van Biesen
Jeroen Delodder
Goldfox

▸Doors:
Van 23u. tot 06u.

▸Tickets:
Voorverkoop: 14 euro - Kassa: 18 euro
Voorverkoop @ FNAC , Brooklyn & Gent: Vooruit
Online : www.nightlifepresale.be/switch

▸Meer info:
www.stubru.be
www.facebook.com/stubruswitch
https://greatestswitch.stubru.be/


Nieuwsbrief

 

Automatisch op de hoogte blijven van alle nieuwe evenementen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Locatie

 

Sint-Pietersnieuwstraat 23, 9000, Gent
Locatie van dit evenement
Andere evenementen op de kaart