Nieuws

Tomorrowland 2016

De tickets waren beperkt maar de livestream is onbeperkt :)

Op de livestream van tomorrowland tv ziet U volgende lineup

 

Cirque Magique Festival wordt weer magisch!

 

 
Cirque Magique 2016
 
Cirque Magique zal hun publiek op deze tweede editie opnieuw een echt magische ervaring bezorgen. Een ervaring die verwondert in plaats van overdondert, een feest dat de zintuigen prikkelt maar niet overprikkelt. Cirque Magique staat voor echte magie in plaats van commercie. Terug naar de underground met oog voor ecologie, dat is nog steeds de filsofie van Cirque Magique. Naast de overweldigende line-up van 65 nationale en internationale zwaargewichten en lokale talenten die we eerder al aan u voorstelden, zoomen we graag nog even in op alle andere aspecten die van Cirque Magique een festival maken dat zich duidelijk onderscheidt van alle andere. Dat zijn onder meer de practige decors, het circus thema, de bijzondere foodstandjes en nieuw dit jaar, het cashless betaalsysteem. Bovendien zijn de kids op zondag ook weer welkom met animatie, nog zo'n unicum binnen het festivallandschap.

Wie er vorig jaar bij was, weet het al. Van zodra je de terreinen van het Cirque Magique-festival betreedt, kom je in een andere wereld terecht. De wereld van het circus. Een plaats waar ieder van ons als kind (en zelfs als volwassene...) wel eens verwonderd werd. Alle decoratie en acts worden ook dit jaar weer helemaal rond dit thema opgebouwd. De vele acts als steltlopers, acrobaten, vuurspuwers, etc... worden gebracht door Circodans dat vorig jaar al voor veel adembenemende momenten zorgde. De decoratie en aankleding van de stages is opnieuw in handen van het uit Kaapstad (Zuid-Afrika) afkomstige collectief Artescape. Zij zullen opnieuw visuele pareltjes neerzetten, kunstwerken die nog nooit eerder in België werden gezien.

Ook wat betreft catering, brengt Cirque Magique alleen maar de meest kwalitatieve producten tot bij de festivalbezoeker. Dit gaat van een heuse barbecue en biologische frietjes tot lekkere Thaise of Peruaanse gerechten. Maar uiteraard ook een vegetarisch aanbod en voor de durvers, hapjes op basis van insecten, de nieuwste hype in de verfijnde keuken.

Nieuw dit jaar is dat Cirque Magique zal werken met een cashless betaalsysteem. Geen gefriemel meer achter munten of centen en vooral geen verloren muntjes meer die je de dag of de week na het festival nog in je tas of broekzak vindt. Je kan zowel vooraf als ter plaatse gewoon een bedrag uploaden op je festivalbandje en daar overal mee betalen. Blijft er na het festival nog een bedrag over, dan stort de organisatie dat na het festival terug. Makkelijk, veilig, eerlijk en proper!

Een ander belangrijk aspect van het festival is het ecologische luik. Voor Cirque Magique is ecologie belangrijk want magie gebeurt voor ons enkel in een wereld waar er aandacht is voor de natuur en het milieu. Daarom wordt dit op alle vlakken doorgetrokkken: van herbruikbare bekers tot draagbare asbakjes om sigarettenpeuken uit het gras te weren, van mensen belonen om afval in te wisselen tot het gebruik van bioproducten in de catering. Maar ook: zoveel mogelijk werken met lokale leveranciers, gratis bewaakte fietsstalling, gebruik van herbruikbare materialen bij de bouw van de stages, geen chemische toiletten,... Dit jaar zorgt de firma Vanheede ervoor dat er op het terrein zelf al zoveel mogelijk wordt gerecycleerd. Backstage loopt dat op tot 7 verschillende afvalsoorten. Een betere wereld start bij jezelf en Cirque Magique wil daar graag het goede voorbeeld in geven.

In zo'n magische en propere wereld is er ook een plaatsje voor de kids. Op zondag mogen kinderen van 4 tot 12 jaar hun ouders vergezellen. Terwijl de volwassenen het leven al dansend vieren, kunnen de kids zich uitleven in een speciaal voor hun ontworpen area waar ze circuskunstjes kunnen leren, knutselen en meer. Dit alles onder professioneel toezicht, een unicum in het Belgische festivallandschap.

Alles wordt uiteraard omkaderd door de beste undergroundmuziek van het moment met dj's uit alle uithoeken van de wereld en heel wat lokale talenten die hun plek tussen de grootsten der aarde meer dan verdienen. Opnieuw wordt resoluut gekozen voor een vernieuwend en vooruitstrevend programma met de beste house, techno en retro sounds. De complete line-up werd eerder al bekend gemaakt en vind je nog eens hieronder.

Cirque Magique blijft duidelijk zorgen voor een magische touch. Echte magie die vertrekt vanuit een gevoel, een echt gevoel dat zorgt voor pure energie. Energie die vertrekt vanuit het hart en zorgt voor een sfeer die de dagelijkse realiteit overstijgt. Een sfeer waarin echte wonderen de wereld nog niet uit zijn... Cirque Magique wordt opnieuw een uiterst gezellig festival 'from the people, for the people', iets wat vorig jaar al zorgde voor die buitengewone sfeer. Want hoe impressionant de lijst van artiesten ook is, Cirque Magique zou Cirque Magique niet zijn zonder het publiek, een publiek van gelijkgezinden die elk een eigen (circus)artiest in zich dragen en die op Cirque Magique mogen uitleven. Laat de leeuw in jezelf los en brul met kracht, toon ons de gratie van de acrobaat met je meest vloeiende dansbewegingen, wees grappig als een clown en breng een lach op ieders gezicht, tover jezelf om in een goochelaar die verwondert en heel wat trucjes uit zijn mouw schudt. Kortom, op Cirque Magique zijn de mogelijkheden oneindig, zo oneindig als je ze zelf kan bedenken. We dagen iedereen uit om volledig deel te komen uitmaken van het festival zodat we allemaal samen opnieuw iets unieks kunnen creëren. Cirque Magique: be the magic!

Locatie:
Terreinen in de St. Pietersstraat te Ledegem

Vrijdag: Préparty Camping
Tremenzz, Endove, Mainro, Ilario Liburni b2b Deltano, Sven Tasnadi, Clerkie

Zaterdag:
Cirque Magique stage:
Index, Be Svendsen live, Francesca Lombardo, Dimitri Andreas, Chris Tietjen, Technasia
Feestgedruis stage
Masian, Flapjackers, ABSURD live, Maksim Dark live, Marco Faraone, Hobo, Carlo Lio, Dubfire
House of the Bull:
Dimi, Cosmo, Bolle, Olivier Pieters, Quincy, Bountyhunter, Zolex, Youri Parker, Franky Jones, DJ Ghost, Yves Deruyter, Mike Thompson & Alain Faber

Zondag:
Cirque Magique stage:
Limits, Chantal, Whizz, Dominik Eulberg b2b Gabriel Ananda, Nic Fanciulli
Feestgedruis Stage
Andrea Giuliani & Luca Rossetti, AMyn live, Joran Van Pol, Martin Maler live, Shaded live, Matador live, Paul Ritch, Ode Maen & Massaar
House of the Bull:
Laurent Top, Quincy, Jaydee, Marko De La Rocca, Mr Sam, Michael Forzza, CP, DJ George's, Jam & Spoon, Phi Phi

Toppers line-up:
Dubfire , Technasia, Dominik Eulberg b2b Gabriel Ananda, Nic Fanciulli, Shaded live, Matador live, Paul Ritch, Marco Faraone, Hobo, Carlo Lio, Francesca Lombardo, Dimitri Andreas, Chris Tietjen, Jaydee, Jam & Spoon, Phi Phi, Bountyhunter, Zolex, ..

 
 
 

 

EK Voetbal een Feest voor alle Rode Duivels

Fuif of party met of zonder DJ, onze duivels zorgen voor een swingende avond. Met 21 events vanavond alvast voldoende keuze om onze duivels aan te moedigen. Kies je voor gratis pintjes tot aan de eerste corner of voor Duvel aan 1 euro ?

Wil je een overzichtje in je mailbox,  schrijf dan snel in voor de nieuwsbrief. Ook de volgende wedstrijden en weekendparties moeten nog worden ingepland in je agenda !!!

Gratis Tickets Dancehall Diest on Tour in AARSCHOT

Dancehall Diest on Tour in AARSCHOT belooft het meest sprookjesachtige evenement van het hele jaar: Dancehall On Tour, op 6 & 7 mei in de stadsfeestzaal van Aarschot!

Je kan er zelfs gratis bij zijn : VIP tickets ---   Combotickets --- Dagtickets

Line up voor vrijdag 6 mei

♚ Regi (TomorrowLand, Regi In The Mix, …)
♚ Korsakoff (Reverze, Masters Of Hardcore…)
♚ DJ F.R.A.N.K (Summerfestival, Laundry Day…)
♚ Dave Lambert (Tomorrowland, Ibiza Tour…)
♚ Dimitri Wouters (Tomorrowland, Dancehall…)
♚ Thomas Estro (Story Dubai, Dancehall…)
♚ BassCreators (Highstreet, Sunrise Festival, Beachland…)
♚ The Party Alliance (Dancehall On Tour, Bal Pertotal…)
♚ Black Bastardz (Dancehall…)

Line up voor zaterdag 7 mei

♚ Lowriderz (Tomorrowland, Reverze…)
♚ Sub Sonik (Reverze, Loudness, Dirty Workz…)
♚ 2EMPRESS (Tomorrowland, Summerfestival…)
♚ Danger Hardcore Team LIVE (Thunderdome, Dancehall…)
♚ Akyra (Tomorrowland, Bassleader, Decibel…)
♚ DJ Wout (Sylver, Back to the 90’s, Dancehall…)
♚ Jan Vervloet (Tomorrowland, Fiocco, Thunderball…)
♚ PartyShakerz (Laundry Day, Dancehall…)
♚ W-ezz (20 Years Of Danger Party…)
♚ Vollenbak (Bal Pertotal, Amorfuif…)
♚ Rodrigo Ferran (Dancehall…)

Nog niet overtuigd, hier de trailer

 

PartyHound 2016

Een mooie dag voor Partyhound om een versnelling hoger te schakelen.
Het festivalseizoen komt stilaan op gang en de evenementen blijven maar komen.
Onze eerste wedstrijden zijn een feit dankzij Dancehall Diest on Tour.

Aarzel niet om onze tipknop te gebruiken ... klik

Festivalkalender 2015 - Partyhound

Festivals 2015
Wij beginnen alvast de festivalkalender 2015 op te maken. Help mee en wie weet win je een dagticket voor dat festival! Gewoon hier onderaan reageren, of insturen via voeg een evenement toe! #Partyhound #Festivals #Support

Topdagen voor Partyhound 2015!

Partyhound bracht met meer dan 150 party evenementen op oudejaars avond het grootste aanbod in evenementen in Vlaanderen en Brussel. Dit bracht absolute bezoekers records met zich mee! Sta jij achter het Partyhound concept? Steun ons! 

Met jullie steun kunnen we nog meer betekenen in 2015! #Partyhounders

November, een record aantal parties op Partyhound!

We gaan in december voor een nieuw record! Big shout out for all the support! 
Wist je dat je via ons facebook importeersysteem alle evenementen waar je op Aanwezig, Misschien of Niet aanwezig staat gratis kan toevoegen? Het laden duurt ongeveer 20 seconden en je helpt Partyhound! 

Importeer nu gratis via https://www.partyhound.be/voeg-evenement-toe
(Partyhound post trouwens geen spam op je Facebookpagina!)

#Help Partyhound - voeg je Facebook evenementen toe!


Via een klik op de knop kan je al de Facebook evenementen uit je profiel importeren naar Partyhound. Wij zorgen dan dat deze op de website komen te staan. We plaatsen géén berichten op je Facebook.

Dankzij jullie hulp kan Partyhound de grootste database van Vlaanderen en Brussel blijven voor party evenementen en wedstrijden! #Partyhound

Help Partyhound GO BIG! #Partyhound

Hey guys! Sinds het online gaan op 02/10/2014 gaat het goed met Partyhound. Op Facebook wisten we meer dan 85.500 mensen te bereiken! Dit hebben we te danken aan jullie. Bedankt!

Er zijn reeds organisaties die Partyhound daardoor niet onopgemerkt hebben laten voorbijgaan. Zo waren er in de eerste week reeds tientallen tickets te winnen voor top evenementen in Vlaanderen. Hoe meer mensen Partyhound mag vertegenwoordigen, hoe meer we mogen weggeven aan onze bezoekers. Wij hebben dus jullie hulp nodig om Vlaanderen en Brussel in sneltempo te veroveren!

Hoe kan jij Partyhound helpen? 

Hoe groter de hefboom van Partyhound, hoe meer we voor jullie zullen doen. Dat is een belofte.

Bedankt alvast voor de ongelofelijk positieve feedback - hopelijk willen jullie deze extra inspanning ook leveren! Team Partyhound

Partyhound is nu live!

Na maandenlange voorbereidingen kan het team achter Partyhound.be u trots de online website voorstellen!

Een typisch wekelijks probleem van evenementen bezoekers is het terugvinden van evenementen op verschillende criteria zoals locatie en datum. Tegenwoordig heeft elk evenement een pagina op facebook. Maar je moet het al in je sociale media nieuwsfeed zien voorbijkomen of uitgenodigd worden om te weten dat dit evenement gaat plaatsvinden.

Wij bieden u vandaag de oplossing via een zeer simpel platform: Partyhound.be

Met een actief team streven wij u alle evenementen met het nodige feestgehalte voor te stellen in een makkelijk navigeerbaar en overzichtelijke website. Dit is realiseerbaar via de laatste nieuwe beheersystemen en implementatie van Google maps en Facebook. Test zelf wat allemaal mogelijk is!

Er is meer.

Ook trachten wij in samenwerking met organisatoren onze Partyhound gebruikers te verwennen met gratis wedstrijden om tickets en arrangenmenten te winnen. Probeer het zelf via de wedstrijden.

Vergeet zeker niet onze facebook te liken en in te schrijven op de nieuwsbrief om altijd op de hoogte te blijven van alle evenementen.

Geschiedenis

 

Juli 2016 (2)

Juni 2016 (1)

April 2016 (2)

Februari 2015 (1)

Januari 2015 (1)

December 2014 (1)

Oktober 2014 (3)