Nieuws

#Help Partyhound - voeg je Facebook evenementen toe!


Via een klik op de knop kan je al de Facebook evenementen uit je profiel importeren naar Partyhound. Wij zorgen dan dat deze op de website komen te staan. We plaatsen géén berichten op je Facebook.

Dankzij jullie hulp kan Partyhound de grootste database van Vlaanderen en Brussel blijven voor party evenementen en wedstrijden! #Partyhound

Help Partyhound GO BIG! #Partyhound

Hey guys! Sinds het online gaan op 02/10/2014 gaat het goed met Partyhound. Op Facebook wisten we meer dan 85.500 mensen te bereiken! Dit hebben we te danken aan jullie. Bedankt!

Er zijn reeds organisaties die Partyhound daardoor niet onopgemerkt hebben laten voorbijgaan. Zo waren er in de eerste week reeds tientallen tickets te winnen voor top evenementen in Vlaanderen. Hoe meer mensen Partyhound mag vertegenwoordigen, hoe meer we mogen weggeven aan onze bezoekers. Wij hebben dus jullie hulp nodig om Vlaanderen en Brussel in sneltempo te veroveren!

Hoe kan jij Partyhound helpen? 

Hoe groter de hefboom van Partyhound, hoe meer we voor jullie zullen doen. Dat is een belofte.

Bedankt alvast voor de ongelofelijk positieve feedback - hopelijk willen jullie deze extra inspanning ook leveren! Team Partyhound

Partyhound is nu live!

Na maandenlange voorbereidingen kan het team achter Partyhound.be u trots de online website voorstellen!

Een typisch wekelijks probleem van evenementen bezoekers is het terugvinden van evenementen op verschillende criteria zoals locatie en datum. Tegenwoordig heeft elk evenement een pagina op facebook. Maar je moet het al in je sociale media nieuwsfeed zien voorbijkomen of uitgenodigd worden om te weten dat dit evenement gaat plaatsvinden.

Wij bieden u vandaag de oplossing via een zeer simpel platform: Partyhound.be

Met een actief team streven wij u alle evenementen met het nodige feestgehalte voor te stellen in een makkelijk navigeerbaar en overzichtelijke website. Dit is realiseerbaar via de laatste nieuwe beheersystemen en implementatie van Google maps en Facebook. Test zelf wat allemaal mogelijk is!

Er is meer.

Ook trachten wij in samenwerking met organisatoren onze Partyhound gebruikers te verwennen met gratis wedstrijden om tickets en arrangenmenten te winnen. Probeer het zelf via de wedstrijden.

Vergeet zeker niet onze facebook te liken en in te schrijven op de nieuwsbrief om altijd op de hoogte te blijven van alle evenementen.

Geschiedenis

 

Juli 2016 (2)

Juni 2016 (1)

April 2016 (2)

Februari 2015 (1)

Januari 2015 (1)

December 2014 (1)

Oktober 2014 (3)